Despre blog

Acesta nu este un blog despre diete.

Acest blog este despre informare, despre nutritie, despre gastronomie si despre starea de bine, in general.

Activam in industria alimentatiei publice, dar lasand la o parte business-ul, mancam ceea ce producem, atat noi cat si familiile noastre. Chiar si copiii nostri. Pe langa responsabilitatea sociala, inerenta, de care trebuie sa dam dovada, intervine astfel un alt fel de responsabilitate, mult mai personala si mult mai stringenta. Vrem sa stim exact ceea ce mancam si cum sa mancam cat mai corect.

Am petrecut zile, saptamani si chiar luni de studiu, citind, cautand informatii, intalnindu-ne cu nutritionisti si dieteticieni, in incercarea de a stabili niste principii sanatoase de viata sau cel putin, sa gasim o cale logica si sanatoasa de urmat. Am filtrat si am structurat tot ceea ce am invatat. Am pus in practica o serie din ideile insusite si ne-am schimbat obiceiurile de consum si incet-incet stilul de viata. Pentru ca am vazut rezultatele si acum ni s-a alaturat si un expert in nutritie, ne-am decis sa concretizam proiectul nostru ce sustine un stil de viata informat si sanatos.

Vom prezenta doar date verificate, bazate pe studii. Unele informatii iti vor fi cu siguranta familiare, altele vor fi interesante de descoperit. Va fi in totalitate decizia ta, cum vei alege sa folosesti informatia. Singurul sfat pe care ti-l dam, este sa o folosesti!

Pofta buna la citit!

Ce ne place sa facem cel mai mult

Sa gatim 95%
Sa servim rapid ceea ce gatim 88%
Sa ne informam in permanenta despre nutritie 75%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *