Eu sunt Cristina Bivol. Imi place sa cred despre mine ca sunt perfectionista, pentru ca incerc cu pasiune pana reusesc. Imi place viata si provocarile care apar pe parcurs, si imi place sa ajut si sa inspir oamenii. Am descoperit ca alimentatia sanatoasa iti poate schimba viata, si vreau sa spun asta tuturor!

• Am devenit Tehnician Nutritionist in urma cursului acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale.
• Am inceput activitatea in domeniul nutritiei din dorinta de a ajuta si de a invata oamenii sa aiba un stil de viata sanatos si sa slabeasca natural.
• Am avut numeroase consultatii de nutritie/slabit in urma carora s-au inregistrat rezultate favorabile aflate in sedintele de follow-up.
• Am sustinut workshop-uri pe tema nutritiei si detoxifierii, cu demonstratii de retete sanatoase si gustoase, la ExpoDiabet – editia 1, la Expozitia Totul despre Raw, cat si in restaurante vegane si in mediu corporatist.
• Am colaborat cu restaurante vegane/raw-vegane pe partea de abonamente combinate (consultatii de nutritie + meniu lunar), intocmirea meniului vegetarian pentru gradinite, sali de fitness etc. si pe partea de preparare a dulciurilor raw-vegane.

In prezent, m-am alaturat echipei Q’s Inn pentru a aduce un suflu nou, pentru a introduce noi alternative alimentare si pentru a ajuta la informarea cat mai complexa a publicului, in ceea ce priveste nutritia.