Angajamentul Q’s Inn

Category:

angajament

Am petrecut saptamani si chiar luni intregi parcurgand materiale si studiind diverse aspecte legate de un stil de a gati sanatos, care sa respecte principiile unei alimentatii sanatoase. Expertul nostru in nutritie ne-a indrumat si impreuna am hotarat schimbari majore in bucatarie, pe care le consideram benefice pentru un stil de viata sanatos.

 Am introdus o categorie speciala de smoothiesmoothie-uri cu superalimente, pentru o explozie de energie.

Sectiunea de produse raw vegane iti asigura necesarul de nutrienti vii, atat de importanti pentru sanatatea organismului.fructelocal

Ingredientele noastre sunt selectionate in principal de la producatori locali, pentru a ne asigura ca sunt cat mai proaspete si bogate in nutrienti.

Folosim uleiuri presate la rece (neprocesate), pentru ca salatele noastre sa iti aduca aportul optim de “grasimi bune”.

Coacem propria noastra painepaine, din faina de moara, fara amelioratori sau conservanti, pentru a-ti oferi carbohidrati “curati”. Painea pe care o gasesti la vanzare este produsa in aceeasi zi.

Sarea pe care o folosim la gatit este o sare naturala, de stanca, bogata in minerale. NU folosim monoglutamat sau baze pentru manacaruri, bogate in sare si amelioratori de gust.monogl

In mancarurile gatite evitam pe cat posibil folosirea uleiurilor procesate si folosim in schimb grasime animala naturala (grasime de rata, untura de porc si de vita). NU folosim margarina.

Nu mai folosim smantana vegetala pentru gatit, ci smantana dulce, naturala si proaspata.

Am conceput linia de servire pentru a urma principiile unei alimentatii sanatoase: incepe masa cu o salata, consuma apoi carbohidrati si incheie cu proteine.

TAGS: